Cel mai performant sistem de albire dentara profesionala

DESPRE BEYOND – Descrierea tratamentului de albire a dintilor

Albirea dintilor este un procedeu de stomatologie estetica rezultat in urma expunerii dentinei (aflata sub smaltul dintilor) la peroxidul de hidrogen (H2O2). Cand peroxidul patrunde prin smalt, pigmentarea din dentina se oxideaza, dand un alb reflectat prin smaltul translucent. Aceasta este albirea dintilor.

Albire dentara cu Beyond Sistemele traditionale pentru albirea dintilor incorporeaza o sursa de caldura (sau un produs similar) pentru a accelera procesul de oxidare. Dezavantajele acestei metode de tratament sunt simptomele adverse, incluzand mancarime si iritare a pielii, iritarea gingiilor, arsuri usoare si expunere la radiatii ultraviolete. Lampile de albire laser de la Beyond sunt construite pentru a evita aceste probleme, folosing o raza de lumina albastra cu intensitate ridicata, filtrata prin peste 13500 de fibre optice. Filtrarea finala se face prin 2 lentile optice, fiecare avand peste 30 de straturi de fibra optica cu protectie. Lumina albastra, rece, emisa de lampile pentru albirea dintilor Beyond opereaza la o unda de 480-520 nm, dovedita clinic a fi ideala pentru albiri dentare.

Lumina ultravioleta periculoasa este complet indepartata prin sistemul de filtrare al lampilor de albire Beyond, ramanand doar o raza concetrata de lumina rece in spectru albastru. Aceasta patrunde adanc in dinti, permitand oxidarea fara riscuri sau efecte secundare. Albirea dintilor este astfel sigura.

Tehnologia albirii dintilor

Aparat albire dentra Beyond

Beyond Polus

Lider global in design-ul si productia de aparatura profesionala pentru estetica dentara, Beyond este o companie dedicata crearii celor mai sigure si avansate tehnologii pentru albirea dintilor.

Sistemele Beyond Command si Beyond Polus sunt cele mai avansate echipamente pentru albirea dintilor de pe piata. Utilizand tehnologii proprietare Beyond si avand in spate ani de studii si cercetari, lampile noastre de albire produc rezultate excelente si rapide, in conditii de siguranta maxima. Lampile pentru albirea dintilor Beyond Command si Beyond Polus opereaza cu o sursa puternica de lumina halogen (150W) si dispun de filtrare si ventilatie excelenta care asigura radiatii si caldura zero. Lungimea de unda obtinuta este uniforma si constanta, astfel timpul necesar unui tratament de albire a dintilor este de numai 30 de minute, comparativ cu alte produse mai lente de pe piata. Pacientii care opteaza pentru albirea dintilor primesc desigur in timpul tratamentului si ochelari speciali polarizati, pentru protectia deplina.

Lampile pentru albirea dintilor Beyond produc rezultate excelente, dintii dvs. putandu-se albi cu pana la 12 nuante, in doar 30 de minute si cu rezultate rezistente in timp. Dental Advisor – cea mai prestigioasa revista de stomatologie din SUA – a acordat note excelente produselor Beyond pentru albirea dintilor in review-urile efectuate

Comparatia cu alte produse pentru albirea dintilor

Albirea dintilor a devenit o industrie masiva. Consumatorii au o decizie simpla in alegerea intre tehnologia cu lumina albastra rece de la BEYOND si alte trei alternative: lampa UV, matrice LED si gelul de albire a dintilor in gutiere.

Tratamentele cu bec UV (ultraviolet)

Tratamentele acestea utilizeaza un bec UV in locul luminii albastre reci pentru a accelera reactia de oxidare. Becul UV are potential daunator asupra buzelor, gurii si gingiilor. Poate cauza de asemenea si arsuri in zona fetei sau in jurul gurii. Lampile de albire care emit caldura nu filtreaza lumina ultravioleta periculoasa. Datorita riscului unor potentiale arsuri, pregatirea pentru albirea dintilor cu o lampa UV trebuie sa asigure acoperirea cu o bucata de bumbac a intregii guri (sau alte variante adecvate). Asta inseamna timp mai lung pentru pregatirea pacientului si astfel albirea dintilor devine un proces mai dificil si iritant decat ar trebui sa fie. Tratamentul de albire a dintilor BEYOND este asadar mult mai confortabil pentru pacient.

Matricea cu lumina LED (lampa albire LED)

Din pacate, pe piata de estetica dentara exista multe sisteme cu LED. Realitatea este ca utilizarea lampilor de albire LED nu este cu nimic diferita de a porni o lanterna in gura pacientului si a astepta ca dintii sa se albeasca! Ca si consumator, este deseori dificil sa faci diferenta intre sistemele de albire LED. Daca doriti totusi sa incercati o alternativa de genul acesta, asigurati-va ca mergeti pe mana unor profesionisti cu reputatie. Altfel, s-ar putea sa fiiti foarte dezamagiti (stim, am testat si noi produsele).

Kiturile pentru albirea dintilor acasa

Kiturile pentru albirea dintilor acasa pot functiona si sunt utile la mentinerea culorii obtinute. Asigurati-va ca veti cumpara un produs de calitate de la un vanzator de reputatie; evitati cumpararea de pe internet a gelurilor de albire foarte ieftine – pot fi de o calitate execrabila. O problema cu aceste kituri pentru albirea dintilor acasa poate fi obligativitatea purtarii gutierelor de albire in timpul noptii, chiar pana la 3 saptamani. Tind de asemenea sa dea o sensibilitate dentara ridicata.

Siguranta albirii dintilor

Albire dentara Timisoara LAMPA DE ALBIRE: Tehnologia noastra pentru albirea dintilor utilizeaza o lumina albastra rece. Filtrarea prin fibre optice elimina razele ultraviolete (UV) si infrarosii (IR). Lampile de albire Beyond beneficiaza de certificat de conformitate europeana (CE), aprobare FDA si certificare ISO9001. Sunt cele mai sigure aparate pentru albirea dintilor de pe piata internationala.

GELURILE DE ALBIRE: Gelurile pe care le folosim au fost dovedite ca fiind excelente pentru dintii dvs. Lampile de albire BEYOND omoara intre 500 si 800 de bacterii periculoase din gura dvs. (ajutandu-va sa evitati probleme cu gingia). S-a dovedit in studii clinice ca lumina emisa de lampa de albire ajuta si la indepartarea tartrului. Gelurile noastre pentru albirea dintilor trec prin audituri anuale efectuate de un corp de notificare german.

SENSIBILITATEA: Unii oameni vor experimenta sensibilitate dentara dupa tratamentul de albire a dintilor. Aceasta este o reactie normala si dispare complet dupa aproximativ 24 de ore, cand dentina isi revine complet. Majoritatea oamenilor nu vor simti sensibilitate mai mult de cateva ore.

CALITATEA: Pentru a fi mereu in concordanta si chiar peste standardele internationale, BEYOND dispune de o echipa experimentata de specialisti pentru controlul calitatii, care supravegheaza direct procesele de productie, mentin documentele tehnice necesare ISO si determina zonele unde se pot efectua imbunatatiri. Suntem increzatori in standardele de calitate ale tuturor produselor BEYOND.

STUDII CLINICE: Produsele BEYOND au fost detaliate in multe studii clinice si recenzii din intreaga lume de-a lungul anilor. Sistemul de albire BEYOND a trecut cu brio numeroase studii pentru siguranta si eficienta. Aceste studii includ ratele de eficacitate, reactiile smaltului, sensibilitatea post-tratament si efectul asupra dintilor.