Pacienti cu nevoi speciale autism Pentru clinica noastra pacienti cu nevoi speciale reprezinta un grup larg de pacienti.Suntem specializati in tratamentul minim invaziv persoanelor cu afectiuni psihice si de dezvoltare,dar si a celora ce necesita tratament stomatologic diferit de cel conventional.

Clinica stomatologica Sfanta Maria este specializata la tratamente stomatologice la pacienti:

– grav bolnavi
– cu sindroame congenitale
– ce au suferit traume
– abuzati sexual sau domestic
– ce au suferit tratamente dentare/medicale traumatice
– cu afectiuni emotionale si de comportament
– fobici/anxiosi
– cu varste extreme(copii foarte mici,pacienti foarte varstnici)
– cu handicap locomotor
– cu autism,sindrom Down,sindrom Tourette,ADHD

Pacienti cu nevoi speciale Acești pacienți reprezintă un grup, care în cele mai multe cazuri nu se bucură de atenția de care au nevoie, dar care trebuie să fie tratați corespunzător, mai ales din punct de vedere medical. Ei au nevoie de metode diferite de abordare pentru a se putea realiza tratamentul stomatologic.

Tratamenul stomatologic la copii cu dizabilități este o provocare pentru medic, dar și pentru copil și părinte.

Medicii Clinicii Stomatologice “Sfântă Maria” au o experiență în acest domeniu. Suntem pregătiți să facem față acestor provocări, tratând astfel toate problemele dentare ale acestor pacienți. Este nevoie de răbdarea și înțelegere pentru a putea realiza tratamentul stomatologic, dar și de aparatura medicală corespunzătoare, care face tratamentul stomatologic posibil și plăcut pentru pacient.

Facilitati pacienti cu nevoi speciale O metodă ideală de tratament la pacienții cu dizabilități este stomatologia sedativa, când pacientul este adormit. Astfel se poate realiza tratamentul stomatologic în cele mai bune condiții și fără a traumatiza copilul.