Clinica stomatologică “Sfânta Maria” este un centru stomatologic ultra-modern, proiectat anume pentru a-i conferi un aspect deosebit, cu o atmosferă caldă și primitoare, dar și de a respecta rigoarea obligatorie a spațiului medical.

Este situată în centrul istoric al Timișoarei, într-o clădire construită în 1898, renovată și lărgitâ în anul 2000, care găzduiește Centrul Medical “Sfânta Maria”, spital privat care se bucură de colaborarea unor specialiști de renume din centrul universitar medical timișorean.

Clinica oferă servicii  de stomatologie pediatrica ,stomatologia sedativa pentru pacienți cu nevoi speciale (sindrom Down, autism, handicap locomotor, etc.), ortodonție și ortopedie dento-facială pentru copii și adulți. Este specialitatea care ne-a facut cunoscuți în vestul României.Prin metoda de inhalosedare rezolvam afectiuni dentare pacientiilor cu anxietate fata de tratamente dentare.cu ajutorul aparatelor ortodontice pentru copii si adulti /ortodontie Timisoara

Investim în continuare în meseria noastră participând la congrese naționale și internationale, cursuri academice postuniversitare în țara și peste hotare, pentru a ne ține la curent în permanență cu toate progresele în domeniul stomatologiei pediatrice, ortodonției și stomatologiei generale. Ne străduim să aducem cea mai modernă tehnologie medicală în clinica noastră. Toți doctorii clinicii stomatologice sunt medici specialiști, acoperind toată patologia stomatologică actuală.

Siguranta pacientului

Siguranta pacientului in stomatologie

În cadrul Clinicii Stomatologice “Sfânta Maria” normele europene și internaționale de igienă sunt riguros respectate.

Fiecare instrument folosit în cadrul manoperelor stomatologice este sterilizat prin metodă chimică și apoi prin sterilizare în autoclav de ultimă tehnologie, prin vapori sub presiune, unde temperatura vaporilor de apă crește proporțional cu presiunea.


Servicile noastre

Ortodontie Timisara Ortodonția este o ramură specială a medicinei dentare, ce se ocupă cu diagnosticarea, prevenirea și tratamentul iregularităților dentare și scheletice, luând în considerare armonia și estetica facială. Pentru corectarea acestor anomalii se folosesc aparatele ortodontice.
Detalii »
Stomatologie generala Timisoara Clinica Stomatologică "Sfântă Maria" pune un accent deosebit pe manoperele de identificare și îndepărtare a elementelor nocive de pe suprafața dentară. Îndepărtarea acestora se face cu aparatură modernă pentru detartraj cu ultrasunete ce folosește principiul piezoelectric.
Detalii »>
Stomatologie pediatrica Timisoara Este specializarea care se ocupă cu îngrijirea dinților copiilor. Medicul pedodont are responsabilitatea de a construi o relație de încredere cu copilul Dumneavoastră. Starea de frică în mintea unui copil se crează din cauza echipamentului complex, a instrumentelor sau chiar din cauza sunetelor care se produc de la diferite aparate stomatologice.
Detalii »
rect_img_grey Majoritatea tratamentelor stomatologice ce se efectueaza se realizeaza sub anestezie locala. Astfel copilul nu simte nici o durere. Totusi exista multi copii care prezinta o stare exagerata de anxietate, sunt foarte fricosi, sunt mici si nu colaboreaza.
Detalii »