Stomatologie

generală şi estetică

Stomatologie

pediatrică

Ortodonţie

copii şi adulţi

Stomatologie

sedativă

Despre pedodonţie
 
Inhalo-sedare
 
Prevenţie şi profilaxie
 
Prima vizita
 
Pacienți cu nevoi speciale
 
 

Despre pedodonţie

Este specializarea care se ocupă cu îngrijirea dinților copiilor. Medicul pedodont are responsabilitatea de a construi o relație de încredere cu copilul Dumneavoastră. Starea de frică în mintea unui copil se crează din cauza echipamentului complex, a instrumentelor sau chiar din cauza sunetelor care se produc de la diferite aparate stomatologice.

Medic stomatolog Timisoara Cabinet stomatologic pentru copii Timisoara Dentist pentru copii Timisoara

Este foarte important să știm că dinții temporari (dinții de lapte) sunt înlocuiți de dinții permanenți. Tratarea dinților de lapte este importantă, deși acești dinți vor fi înlocuiți, deoarece ei ajută la realizarea unei alimentari corecte, la creșterea maxilarelor și au un rol foarte important în erupția în poziția corectă a dinților permanenți.

Dinții de lapte nu se extrag înainte de momentul în care urmează să erupă dintele permanent corespunzător. În situația în care dintele de lapte se pierde precoce, pedodontul va păstra spațiul cât este necesar și va ghida dintele permanent să erupă în poziția corectă.

Cea mai mare provocare a pedodontului este transformarea unui copil speriat, ce nu colaborează, într-un copil sigur pe el și fără frică față de tratamentul stomatologic. Tratamentul la copii durează de două până la trei ori mai mult decât același tratament la un adult. Dar merită!

Pentru noi,posibilitatea de a trata copii este un privilegiu precum si oportunitatea de acrea un tratament diferit.echipa noastra este devotata in a realiza un tratament de excelenta pentru copii,dar si pentru cei cu nevoi speciale.Scopul nostru e ca fiecare copil,precum si familia sa,sa fie tratati cu respect,sustinere si sa beneficieze de tratament dentar si ortodontic de cea mai buna calitate intr-un mediu sigur si placut.Dorim fiecare vizita la clinica noastra sa fie o experienta pozitiva.

Noi credem ca fiecare copil merita un zambet sanatos si fericit.

 

HomeHarta SiteContact
Clinica Stomatologica Sfanta Maria Timisoara
Despre clinică             Specialiştii noştri            Siguranţa pacientului             Galerie foto                Contactaţi-ne
Copyright © 2015 Clinica Stomatologică Sfânta Maria
Web design by       Royalty